

Depremzedelerin Evlerinden Hırsızlık Yapan 34 Şahıs Tutuklandı
Yıkıcı depremin yaşandığı Adıyaman'da, depremzedelerin evlerine girerek hırsızlık yapan 159 şahıstan 34'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremde Adıyaman'da da binlerce bina yıkılmış ve binlerce vatandaş ise enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Az hasarlı, ağır hasarlı veya acil yıkılacak olan evlerini depremden dolayı terk etmek zorunda kalarak çadır kentlerde, konteyner kentlerde kalan ya da Adıyaman'dan ayrılan depremzedelerin evlerini hırsızlar gözlerine kestirdi.
Depremzedelerin evlerine girerek gözlerine kestirdikleri her şeyi çalmaya çalışan şahısları yakalamak için Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince çalışmalar yapıldı. Çalışmalar çerçevesinde 35 ikamet, 24 iş yeri, 27 açıktan hırsızlık, 5 motosiklet ve 12 diğer hırsızlık olayları olmak üzere 103 hırsızlık olayına karıştığı belirtilen 159 şüpheli yakalandı. Polis merkezlerinde ifadeleri alınan şahıslar, daha sonra Adıyaman Adliyesine sevk edildi. 63 günlük sürede yakalanan 159 şahıstan 34'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların ev ve iş yerlerinden çaldıkları malzemeler ise yeniden sahiplerine teslim edildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- CARETTA SEZONU AÇILDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































