Karakter boyutu :






26 Ekim 2018 Cuma 16:03
Didim’de Dernek Ve Markete Uyuşturucu Baskını
AYDIN (İHA) –Aydın'ın Didim ilçesinde, polisin bir dernek ve markete yaptığı baskında çok miktarda esrar ve sukunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
AYDIN (İHA) –Aydın'ın Didim ilçesinde, polisin bir dernek ve markete yaptığı baskında çok miktarda esrar ve sukunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre; Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince merkez 405 Sokak üzerinde bulunan bir market ve dernekte yapılan aramada market içerisinde 12 adet fişek olarak satışa hazırlanmış esrar maddesi ve 50,84 gram sukunk uyuşturucu maddesi, dernekte yapılan aramada ise 3 adet fişek olarak hazırlanmış esrar maddesi ile 9,7 gram sukunk uyuşturucu maddesi bulundu. Yapılan sorgulamada derneğin çaycısı olan A.Ş. ve Dernek Başkanı Y.B. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama suçundan yakalama kararı olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler adli mercilere sevk edildi.
Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya'da 5,8'lik deprem senaryosuyla gerçeği aratmayan tatbikat
- Antalya'da 1 haftada 68 bin araç denetlendi
- Rektör Prof.Dr. Sağer: "AR-GE'de güçlü adımlar atıyoruz"
- Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü’nde Yeni Eğitim Dönemi Başladı
- Antalya Büyükşehir Belediyesi denizlerin korunması için çalışıyor.
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim