




Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü tramvay hattının elektrik direğine çarparak durabildi
Antalya'da süratli olması nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırımdaki tramvay direğine çarparak durabildi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, dün gece saat 22.50 sırasında Muratpaşa İlçesi Gençlik Mahallesi Tevfik Işık Caddesi üzerinde meydana geldi. Sampi Kavşağı'ndan kent merkezine doğru 07 AFJ 953 plakalı otomobiliyle seyir halinde bulunan Okan Murat G., henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hafif virajlı yoldaki kaldırıma çarpan otomobil son sürat ilerleyerek önündeki tramvay hattının direğine ve ardından bir binanın otomatik kapı giriş bariyerine çarparak durabildi. Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Okan Murat G., diğer kapıdan vatandaşların yardımıyla çıkarıldı. Hafif yaralı olan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücüye kent trafiğini tehlikeye düşürmekten idari işlem yapıldığı öğrenildi.
Olay yeri savaş alanına dönerken, kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntüde sürücünün süratli şekilde gelip, kaldırıma ardından tramvay direğine çarptığı görüldü.
Kazayı gören Veli Karagöz, aracın karşından süratli geldiğini belirterek, "Direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ondan sonra direk buraya girdi. Saksılara çarparak buraya kadar geldi. Direğe ve bariyere çarparak durabildi. Yaralıyı çıkardık. Bu köşede sürekli kaza oluyor" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim