Bugün 30 Ağustos 2025 Cumartesi
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4562.425
    %0.02
  • Dolar
    41.0977
    %0.11
  • Euro
    47.9835
    %0.13
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Doğanşehir’de Ağır Hasarlı Binaların Yıkımı Sürüyor
10 Temmuz 2023 Pazartesi 14:33

Doğanşehir’de Ağır Hasarlı Binaların Yıkımı Sürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya'da kent merkezi ile kırsal bölgelerdeki ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri sürüyor.

"Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde 142 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda yapının da hasar aldığı Doğanşehir ilçesinde de ağır hasarlı binaların yıkımı kontrollü şekilde devam ederken, enkazlar kamyonlarla döküm sahalarına taşınıyor. Yıkımlar esnasında kolluk kuvvetleri güvenlik önlemleri alınıyor.

İlçe genelinde yıkım çalışmalarının yıl sonuna doğru tamamlanması hedefleniyor.

Bu haber toplam 460 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim