

Eğirdir Gölünde 9 Adet Patlayıcı Madde Tespit Edildi
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bulunan Eğirdir gölünde 9 adet el bombası olduğu tespit edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, bombaların çıkarılması için uzman ekip istedi.
Olay, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Babasultan mevkii halk plajında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, göle yüzmek için giren M.C isimli vatandaş gölde patlayıcı madde olduğunu görerek ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından gölün sahil kısmından 15 metre uzaklığında ve 30-40 santimetre derinlikte olan 9 adet cismin el bombası olduğu tespit edildi. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri göle giriş ve çıkışlara kapattı. Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık'ta bölgeye gelerek ekiplerden bilgi aldı.
Öte yandan, Olayla ilgili savcılığın soruşturma başlattığı, suyun içerisindeki el bombalarının çıkarılması için İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından bomba imha uzmanlarının gelmesinin beklendiği öğrenildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ŞAMPİYONLUK KONVOYUNDAN AYRILAN ALKOLLÜ OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 AĞIR YARALI
- GALATASARAY’IN ŞAMPİYONLUĞU ANTALYA’DA KUTLANDI
- GALATASARAY TARAFTARLARINDAN FENERBAHÇE’YE GÖNDERME
- ALKOL ALIP ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA ÇIKTI, PARK HALİNDEKİ 2 OTOMOBİLE ÇARPIP KAÇTI
- ŞELALEYE GİREN ZİHİNSEL ENGELLİ GENÇ BOĞULARAK HAYATINI KAYBETTİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































