Bugün 17 Ağustos 2025 Pazar
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4383.338
    %0.00
  • Dolar
    40.7865
    %0.00
  • Euro
    47.7544
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ekmek almak için çıkan Mısırlı turist kayboldu
24 Nisan 2020 Cuma 14:08

Ekmek almak için çıkan Mısırlı turist kayboldu

Ekmek almak için çıktığı pansiyona geri dönemeyen ve kaybolan Mısırlı İngilizce öğretmeninin yardımına polis ekipleri yetişti.

Ekmek almak için çıktığı pansiyona geri dönemeyen ve kaybolan Mısırlı İngilizce öğretmeninin yardımına polis ekipleri yetişti.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Antalya'da, Mısırlı İngilizce öğretmeni kaldığı pansiyondan ekmek almak için dışarı çıktı. Kent merkezindeki pansiyondan çıkan Ahmet Emir, yaklaşık 3 kilometre yürüyerek Falez kavşağına kadar geldi. Kavşakta görevli polisler endişeli şekilde yürüyen Ahmet Emir'i durdurdu. Çok az Türkçesi ve beden diliyle kaybolduğunu anlatan Emir, için ekiplerden pansiyonuna ulaştırılması için destek istedi. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlemlenen Emir, "teşekkür ederek" ekip otosuna alındı ve konakladığı pansiyona ulaştırıldı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 764 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim