

Enerji Nakil Ve Kablo Hırsızı Gençler Suçüstü Yakalandı
Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Buldan ve Sarayköy'de 5 farklı enerji nakil ve kablo hırsızlığı ile ilgili Jasat ekiplerince düzenlenen operasyonda 16 suç kaydı bulunan 2 şüpheli suçüstü yakalanarak adliyeye sevk edildi.
Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Buldan ve Sarayköy ilçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerince son 1 ay içerisinde meydana gelen enerji nakil ve kablo hırsızlığı ile ilgili operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalar neticesinde operasyonda (26) Şükrü A. ve (25) Salim B. suçüstü yakalandı. İki ilçede düzenlenen operasyonda 5 farklı hırsızlık olayı aydınlatılırken, Şükrü A'nın uyuşturucu ve hırsızlıktan 5 suç kaydı bulunduğu, Salim B'nin ise hırsızlık, yaralama ve tehditten dolayı 11 suç kaydı olduğu öğrenildi. Şüpheliler karakolda alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- BAKAN ERSOY: "TURİSTLER ARTIK GASTRONOMİ İÇİN ROTA BELİRLİYOR"
- ANNESİNİN ÇOK SEVDİĞİ ÇİÇEĞİ, İŞ YERİNİN ÖNÜNDE MEZARI ANDIRAN ALANDA 40 YILDIR YAŞATIYOR
- BAŞKAN ÖNTÜRK, "ASRIN FELAKETİNİN ARDINDAN YENİDEN İNŞA EDİLEN HATAY’IMIZI DÜNYAYA TANITMANIN GURURUNU VE ONURUNU YAŞIYORUZ"
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































