

Ereğli’de Fırtına Nedeniyle Çatılar Uçtu, Kontrolden Çıkan Kamyon Devrildi
Konya'nın Ereğli ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar devrilirken, bazı binaların çatıları uçtu ve kontrolden çıkan bir kamyon devrildi.
Edinilen bilgiye göre, Ereğli ilçesinde şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına nedeniyle ilçede yaşam olumsuz yönde etkilenirken, Ereğli'de saatteki hızı 52 kilometreyi bulan rüzgar onlarca evin çatısını uçurdu, aydınlatma direkleri devrildi. Kentin farklı noktalarında da çok sayıda ağaç devrildi. Olaylarda yaralanan olmazken, fırtınanın etkisinin gün boyu süreceği öğrenildi.
Öte yandan, Karaman yönünden gelerek Mersin ili istikametine gitmekte olan S.Y. idaresindeki 33 AFJ 828 plakalı kapalı kasa kamyon, Ereğli ilçesi Melicek Mahallesi mevkiinde şiddetli rüzgarın etkisiyle devrildi. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ereğli Karaman yolu Karaman'a gidiş istikameti trafiğe geçici olarak kapatıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- İSKENDERUN’DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- ANTAKYA’DA METRUK BİNADA YANGIN ÇIKTI
- ALTINÖZÜ’NDE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SAYISININ ARTIRILMASI İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
- HBB’DEN HASSA’YA 10 BİN METRELİK İÇME SUYU ALTYAPISI
- HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ GÜNAY, İSKENDERUN SAHİL ORMAN DEPOSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































