

Eşini Bıçaklayıp Cezaevine Giren Baba, Tahliye Olunca Oğlunu Öldürdü
DENİZLİ (İHA) – Denizli'nin Çivril ilçesinde boşanma aşamasında olduğu karısını bıçaklayan şahıs, cezaevinden tahliye olmasının ardından oğlunu öldürdü.
Olay, Çivril-Dinar yolu Işıklı Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, Ünal Y., boşanma aşamasında olduğu eşi Selma Y.'yi bıçakladı. Kadın olaydan yaralı olarak kurtulurken, tutuklanan Ünal Y. bir süre önce tahliye edildi. Bugün oğlu Şahin Y.'nin çalıştığı kum ocağına gelen Ünal Y., oğlunu konuşma bahanesiyle dışarıya çıkarttı. Oğlu ile tartışan baba, başına bir el ateş ederek oğlunu öldürdü. Yol kenarına yığılan Şahin Y.'yi gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemenin ardından Şahin Y.'nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KAHRAMANMARAŞ’TA İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ BİNADAKİLER TAHLİYE EDİLDİ
- ANTALYA’DA GECEKONDU YANGINI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
- BAŞKAN SÜTCÜ: "ADANA CEYHAN KİMYA ENDÜSTRİ BÖLGESİ, ADANA’YI SANAYİDE BİR ÜST LİGE TAŞIYACAK"
- ANTALYA’DA BİN 825 RAKIMLI ALACABEL’DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI
- MAHALLENİN ELEKTRİKSİZ KALMASINA SEBEP OLAN HIRSIZLARIN CANLARINI HİÇE SAYARAK YER ALTINDAKİ KABLOLARI ÇALMA ANLARI KAMERADA
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































