




Eski Kurmay Başkanına Fetö Tutuklaması
Tekirdağ il genelinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün deşifre edilebilmesi için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında KHK ile ihraç edilen Kurmay Başkanı bir albay FETÖ'den tutuklandı.
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Türk Silahlı Kuvvetleri mahrem yapılanması içerisinde üst düzey askeri personelleri tarafından kullanılan operasyonel hat ile örgütsel faaliyette bulunan ve daha sonra 692 sayılı KYK ile ihraç olan ve son olarak Çorlu 5. Kolordu Komutanlığında Kurmay Başkanı olarak görev yapan Albay M.E. tutuklandı.
Bir kadında "ByLock'tan tutuklandı
Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne ait kurumlarda görev yapan ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyelerinin kendi aralarında kullandığı "ByLock" programını kullandığı iddia edilen E.K. isimli kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya’da Diz Kireçlenmesine Çift Aşamalı Tedavi: Yürüyemeyen Hasta Ayağa Kalktı
- Sigarayı Bırakmak Uzun Vadede Depresyon Ve Anksiyete Belirtilerini Azaltıyor
- Prematüre Bir Bebeğin Yaşam Mücadelesi, Yapay Zekâ Destekli Uygulamaya Dönüştü
- Yediemin otoparkları araç mezarlığına döndü, 25 yıldır bekleyen araçlar var
- Alanya’da kurban satış yerleri doldu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim