Bugün 01 Ocak 2026 Perşembe
  • Antalya3 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    5965.266
    %0.04
  • Dolar
    42.9461
    %0.09
  • Euro
    50.5276
    %-0.05
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Evi Ateşe Verip İntihar Etti
22 Aralık 2020 Salı 23:28

Evi Ateşe Verip İntihar Etti

Konya'da halasıyla birlikte yaşayan 24 yaşındaki genç, evi ateşe verdikten sonra kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Konya'da halasıyla birlikte yaşayan 24 yaşındaki genç, evi ateşe verdikten sonra kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti.

Olay, merkez Karatay ilçesi Hasandedemescit Mahallesi Temizcan Sokak'ta bulunan apartmanın 6. katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, daireden yükselen dumanları fark eden apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Yangının çıktığı apartman tahliye edilirken, itfaiye ekipleri de daireye girerek yangına müdahale etti. Yangın söndürüldükten sonra evde yapılan incelemede, Osman D.(24) doğalgaz borusunda asılı bulundu. Ceset üzerinde ve evde yapılan incelemede Osman D.'nin evi ateşe verdikten sonra kendisini astığını tespit etti. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen Osman D.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 675 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim