

Evinin önünde av tüfeğiyle vurularak öldürüldü
Burdur'un Bucak ilçesi Karaaliler köyünde çiftçilik yapan Gökhan Tonbak, evinin önünde gece vakti kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.
Olay, gece yoldan geçen iki kişi tarafından Gökhan Tonbak'ın (38) hareketsiz halde yatarken görülmesi üzerine ortaya çıktı. Kanlar içinde yere yığılan Tonbak, olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırgan ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.
Gece yaşanan olaydan bir süre sonra yoldan geçen iki kişi, Gökhan Tonbak'ın kanlar içinde yatar görüntüsünü fark etmeleri üzerine Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde yaptıkları ilk incelemede Tonbak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin ayrıntılı çalışmasının ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan inceleme sonucu, Tonbak'ın domuz kurşunu ile vurularak öldürüldüğü kaydedildi. Korkunç cinayetin ardından jandarma ekipleri cinayet zanlılarının belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Bölgedeki iş yeri ve ve kent güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı.
Bir şüpheli gözaltında
Olay yerinde inceleme yapan Bucak İlçe Jandarma Karakoluna bağlı timler, yaptıkları incelemenin ardından İ.Ü. adlı kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































