

Eyp Yakalayan Polis Ve Bekçiler Ödüllendirildi
Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler yılbaşı gecesinde yaptıkları yol kontrolü sırasında araç içerisine gizlenmiş halde el yapımı patlayıcı (EYP) ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alınırken, dikkatleri sayesinde patlayıcının bulunmasını sağlayan polis ve bekçiler ise Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek tarafından ödüllendirildi.
Yılbaşı gecesinde yol kontrolleri sırasında görev yapan polis ve bekçiler araç içerisine gizlenmiş halde EYP ele geçirdi. Olayla ilgili 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Patlayıcının ele geçirilmesinde emeği geçen polis ve bekçiler Gaziantep Emniyet Müdür Cengiz Zeybek tarafından ödüllendirildi.
"Örnek bir davranış"
Ödül töreninin ardından açıklamalarda bulunan Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, "Arkadaşlarımız çok değerli bir çalışma yaptılar. Duyarlı ve hassas çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızı hediyelerle ödüllendiriyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyoruz. Tüm teşkilat personellerimize örnek olacak bir davranış. Gaziantep Valimize de arkadaşlarımızın başarı belgesiyle ödüllendirilmesi için teklifte bulunacağız" diye konuştu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HBB’DEN HASSA’YA 10 BİN METRELİK İÇME SUYU ALTYAPISI
- ERZİN KAYMAKAMI AKPINAR, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
- İSKENDERUN’DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ GÜNAY, İSKENDERUN SAHİL ORMAN DEPOSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
- İSKENDERUN’DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE OPERASYONLARINDA 28 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































