

Fidanlıkta yangın paniği
Antalya'da müstakil evlerin yoğun olduğu sitelerin yakınında çıkan yangın, çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu. Ağaç dallarının elektrik tellerine değmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangında çok sayıda tropikal ağaç ve fideleri küle döndü.
Manavgat ilçesi Ilıca Mahallesi'nde sera ve fidanlık olarak kullanıldığı belirtilen alanda çıkan yangın korkuya sebep oldu. evlerinin hemen yakınında alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat İtfaiye birimine ait arazözler yönlendirildi. Ekipler tarafından yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangında, 5 dönüm alan etkilendi. Yangında, çok sayıda tropikal bitki fidesi küle döndü.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































