

Fırtına ve hortum muz serasını yerle bir etti
Antalya'da sabah saatlerinde etkili olan hortum ve fırtına, merkez Aksu ilçesindeki muz seralarını adeta yerle bir etti.
Antalya'da sabah saatlerinde yaşanan hortum ve şiddetli fırtına, Aksu ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan bir muz serasında ağır hasara yol açtı. 60 dekarlık muz serasının 10 dekarındaki muz ağaçları ve sera zarar gördü. Serasının olduğu alanda ikamet eden Emin Şencan, sabah saat 07.00'de başlayan yağmur, fırtına ve hortum sonrası serasının bir bölümünün kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Serasının bir bölümünün yıkılmasına canlı olarak şahit olduğunu kaydeden Şencan, "Benim muz ekili kapalı alan toplam seram 60 dekar. Seramın 8 dekarı hasar gördü. Muzlarımın tam doğum zamanıydı. Hasat öncesi doğum yapacaklardı. 8 dekar muz telef oldu. Tekrar yenilerini ekeceğiz. Kapalı alanda ilk defa başımıza geliyor. 16 aylık bir sera, daha çok yeni ama fırtınaya dayanamadı" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































