

Gaziantep’te Kısıtlama Sessizliği Sürüyor
Yılbaşı dolayısıyla uygulanan 80 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sonuna yakaşılırken Gaziantep'in en yoğun tarihi mekan, cadde ve meydanları boş kaldı.
Geçtiğimiz Perşembe günü saat 21.00'de başlayan ve Pazartesi saat 05.00'e kadar devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Gaziantep'in tarihi mekan, cadde ve meydanları boş kaldı.
Polisler denetimlerini aralıksız sürdürüyor
Denetimlerin en yoğun yapıldığı illerden birisi olan Gaziantep'te polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Kentin en yoğun bölgelerinde aralıksız denetimlerini sürdüren polisler, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden ve korona virüs kurallarına uymayan vatandaşlara idari yaptırım uygulamaya devam ediyor. Polisler dün yaptıkları denetimler sonucu sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 440 kişiye, sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal eden 16 şahsa ve karantina hükümlerini aykırı davranan 1 şahsa idari yaptırım uyguladı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAŞARIR: "CHP'DE MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYORUZ"
- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































