

Hatay’da 25 Farklı Noktadaki Orman Yangınlarından 24’ü Söndürüldü
Hatay'da Amanos Dağları radar mevkisine yakın 25 farklı noktada çıkan orman yangınlarında, 24 nokta söndürülürken son bir noktada söndürme çalışmaları sürüyor.
Yangınlar, Kisecik, Ballıöz ve Toygarlı köylerinin bulunduğu noktalarda meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangınlarda 25 farklı noktadan alevler yükseldi. Yangına 40'ın üzerinde arazöz, 20 su tankı, 10 iş makinesi, 250 itfaiye personeli ve çok sayıda gönüllü vatandaş müdahale etti. 24 noktadaki alevler söndürülürken, alevlerin en şiddetli yükseldiği noktada da yangın söndürme çalışmaları sürüyor.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Muzaffer Ketmen ise yaptığı yazılı açıklamada, çalışmaların gece boyu süreceğini söyledi. Ketmen, yangının çıkış nedenini henüz belirleyemediklerini de sözlerine ekledi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA ARAÇ İÇİNDE YANMIŞ CESET BULUNDU
- HATAY’DA KADIN KOOPERATİFLERİ GIDADA SIFIR ATIK KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ
- KÖY OKULU 2 ÖĞRENCİ İÇİN AÇIK: ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDI
- HATAY’DA MOTOSİKLETLİ ÇOCUK SÜRÜCÜYE 50 BİN TL CEZA
- ADANA’DA ENGELLERİ AŞAN KARNE SEVİNCİ: GÖRME ENGELLİ ÖĞRENCİLER ’’BRAİLLE ALFABESİ’’ İLE HAZIRLANAN KARNELERİNİ ALDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































