Karakter boyutu :



03 Kasım 2018 Cumartesi 13:23
Hayırsız Evlat, Anne Ve Babasını Yaraladı
Samsun'da kendisine sigara almadığı gerekçesiyle anne ve babasını darp ederek yaraladığı iddia edilen şahıs, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
Samsun'da kendisine sigara almadığı gerekçesiyle anne ve babasını darp ederek yaraladığı iddia edilen şahıs, gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.
Olay, Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yukarıçinik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 37 yaşındaki Ömer K., sigara alma meselesi yüzünden annesi Hava K. ve babası ile tartıştı. Daha sonrasında anne ve babasına kendisine sigara almadığı gerekçesiyle şiddet uygulayan Ömer K., annesinin kolunu kırdı, babasını ise yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine Tekkeköy Jandarma İlçe Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan Ömer K., Samsun Adliyesine çıkarıldı.
Sigara meselesi yüzünden yaralanan anne ve baba hastanede tedavi görürken, evlatları Ömer K. ise nöbetçiye savcıya ifade verdi.
Bu haber toplam 661 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KATAR'DA 3 TÜRK PERSONEL ŞEHİT OLDU
- ANTALYA’DA BADEM AĞAÇLARI ÇİÇEK AÇTI, DOĞADA RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR
- KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI, FACİADAN DÖNÜLEN O ANLAR ARAÇ KAMERASINA YANSIDI
- KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN ARAÇLARA ÇARPIP OLAY YERİNDEN AYRILDI: 4 YARALI
- ANTALYA’DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































