

Hırsız bayram tatilinde aynı işyerini 3 kez soydu
Burdur'da bir iş yerine dadanan hırsız Kurban Bayramı'nda iki kez soyduğu işyerini bayram sonu bir kez daha soydu. Hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, Burdur Küçük Sanayi Sitesi 2'nci Sokak'ta yaşandı. Traktör tamir atölyesi bulunan Ali Onay'ın işyerine Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 06.23 sıralarında otomobili ile gelen hırsızlık şüphelisi işyerinde bulunan hurda malzemeleri otomobilinin bagajına yükleyerek götürdü. Aynı kişi bayramın ikinci günü sabah erken saatlerde tekrar aynı iş yerine gelerek yine aynı hurda malzemelerden otomobilinin bagajına yükledikten sonra 17 Temmuz sabahı yine aynısını yaptı. Kurban Bayramı tatilinin ardından 18 Temmuz tarihinde iş yerini açan Ali Onay, malzemelerin eksildiğini görüp çalışanlarına sorduktan sonra güvenlik kameralarını izledi. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Onay polise ilgi verdi. Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri kimliğini tespit ettikleri hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.
İşyeri sahibi Ali Onay, hırsızın hurdaları koydukları bölüme aracını yanaştırdığını belirterek "Kendi işyeri gibi bagajına doldurup gidiyor" dedi. Kamera görüntülerini izleyen Onay, "Hırsızlık olduktan sonra emniyeti aradım. Hırsızlık masası ve olay yeri inceleme ekipleri geldiler gereğini yapıyorlar" diye konuştu
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SOKAK ORTASINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ KADIN HAYATINI KAYBETTİ
- ADANA’DA SULAMA KANALINA GİREN 7 KİŞİYE 25 BİN 942 TL CEZA
- PSİKOLOG GİRİŞ: "POPÜLER BÖLÜM, HER ÖĞRENCİ İÇİN DOĞRU TERCİH OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ"
- BOŞANMA KARARI KANLI BİTTİ: KARISINI UYKUSUNDA ÖLDÜRDÜ
- GEÇEN YIL KURUYAN CEHENNEM DERESİ BU YIL GÜRÜL GÜRÜL AKIYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































