




İçişleri Bakanı Soylu, Yunan Göç Bakanı İle Bir Araya Geldi
Kartepe Zirvesi'ne katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Dimitris Vitsas, zirvenin açılışı sonrasında bir araya gelerek resmi görüşme gerçekleştirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Kartepe Zirvesi, devam ediyor. Kartepe'de bulunan bir otelde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen zirveye içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Dimitris Vitsas, Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü İrana Vojackova Sollorado, Yunanistan eski başkanı George Papandreou, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi pati ve STK temsilcileri, akademisyenler ve çok dayıda davetli katıldı.
Zirvede yapılan açılış konuşmalarının ardından Bakan Soylu ve Yunanistan Göç Politikaları Bakanı Dimitris Vitsas bir araya geldi. İki ülkeden de heyetlerin bulunduğu görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya'da 5,8'lik deprem senaryosuyla gerçeği aratmayan tatbikat
- Antalya'da 1 haftada 68 bin araç denetlendi
- Rektör Prof.Dr. Sağer: "AR-GE'de güçlü adımlar atıyoruz"
- Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü’nde Yeni Eğitim Dönemi Başladı
- Antalya Büyükşehir Belediyesi denizlerin korunması için çalışıyor.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim