

İçişleri Bakanlığından 81 İlde Eş Zamanlı Narkotik Uygulaması
İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, kullanımının önlenmesi ve bu suçtan aranan şahısların yakalanabilmesi amacıyla ülke genelinde eş zamanlı narkotik uygulaması gerçekleştirdi.
81 ilde gerçekleştirilen narkotik uygulamasında tespit edilen adreslerde, metruk binalar ve inşaatların bulunduğu bölgelerde, riskli bölgelerdeki mahalle, sokak ve parklarda şüpheli görülen şahıslar üzerinde arama gerçekleştirildi. 9 bin 375 ekip, 7 hava aracı, 67 deniz aracı, 35 bin 794 personel ve 437 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, 4 bin 760 ikamet ve iş yeri, 5 bin 573 park, 13 bin 226 sokak ve 8 bin 508 metruk bina denetlendi.
Uygulamalarda narkotik suçlarından aranan 475 şahıs yakalandı
Uygulamalarda 321 bin 843 şüpheli şahıs kontrol edildi, narkotik suçlarından aranan 475 şahıs yakalandı. 133 şahsa TCK'nın 188. maddesi, 192 şahsa TCK'nın 191. maddesinden yasal işlem yapıldı. 82 bin 373 kara ve deniz aracı kontrol edildi, 725 kara ve deniz aracı trafikten ve seferden men edildi. 2 bin 472 kara ve deniz aracına ise idari para cezası uygulandı.
Uygulamada 8.774 gram esrar, 41 gram eroin, 4 gram kokain, 452 gram metamfetamin, 46 gram skank, 150 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 241 adet ecstasy, 399 adet sentetik ecza, 17 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet kurusıkı tabanca, 8 adet ruhsatsız av tüfeği, 277 adet fişek, 8 adet kesici/delici alet, 15 bin 319 paket gümrük kaçağı sigara ve 98 litre kaçak içki ele geçirildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- FARKLI ŞEHİRLERDEN GELİP SAHTE KİMLİKLE ADANA’DA KARGO DOLANDIRICILIĞI YAPMIŞLAR: 2 TUTUKLAMA
- MERSİN LİMANI’NDA 280 BİN SENTETİK HAP ELE GEÇİRİLDİ
- KURT KÖPEKLERİNİN SALDIRI ANI KAMERADA: KÜÇÜK KÖPEĞİ BULUNAN KADINI YERE DÜŞÜRDÜLER
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKLERİNE OPERASYON: 18 ŞÜPHELİDEN 14’Ü GÖZALTINA ALINDI
- BİR ÇEKİCİYİ KURTARMAYA GİDEN İKİ ÇEKİCİ DE ÇAMURA SAPLANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































