

İki Kız Arkadaş 3 Gündür Kayıp
Adana'da "Okula gidiyoruz" diyerek evden ayrılan 15 ve 16 yaşındaki kız arkadaşlardan 3 gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi Y.K. (16) ile M.B. (15) 31 Ekim günü merkez Seyhan ilçesi Denizli Mahallesi'ndeki evlerinden Emek Mahallesi'nde bulunan okullarına gitmek için çıktı. Ancak okul dağıldıktan sonra kız çocukları evlerine dönmedi. Bunun üzerine Y.K.'nin babası Muhammet K. ile M.B.'nin annesi Nihal B. çocuklarına ulaşmaya çalıştı. Bir sonuç alamayan aileler polise başvurdu. Polis çocukları bulmak için çalışma başlattı. Kız çocukları aradan 3 gün geçmesine rağmen bulunamadı.
Kızından 3 gündür haber alamayan anne Nihal B., kızının hayatından endişe ettiğini belirterek, "Kızım daha önce de kaybolmuştu, onu parkta uyurken bulduk. Ancak bu kez aradan 3 gün geçti, arkadaşıyla birlikte hiç ses seda yok. Başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Ona tecavüz edilmesinden korkuyorum. Ne olur bize yardım etsinler, kızımı bulsunlar" diyerek gözyaşı döktü.
Nihal B., eşi Mustafa B.'nin de 2 yıl önce kalp, tansiyon ve şeker hastalığı sonucu hayatını kaybettiğini ve ondan kalan emekli maaşıyla geçindiklerini söyledi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- ANTALYA’DA 130 BİN ÇİÇEKLE GÖRSEL ŞOV
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
- VALİ ŞAHİN'DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































