

İki sevgilinin saat hırsızlığı kameraya yansıdı
Isparta'da bir iş yerine giren sevgililer, 3 bin 500 lira değerinde 2 adet kol saatini çaldı. Çiftin saatleri çaldığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında 2 kişi, 6 yıldır bijuteri işiyle uğraşan Ahmet Kerim Selçuk'a ait iş yerine girdi. Sevgilisine şans öpücüğü verdikten sonra çiftlerden biri iş yeri sahibini oyalarken diğeri ise saat bölümüne giderek 3 bin 500 bin lira değerinde 2 tane kol saatini cebine koydu. Çiftin hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştığı anlar iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
İş yeri sahibi Selçuk, daha sonra saat rafının boş olduğunu görünce şoke oldu ve hemen polis ekipleri arayarak hırsızların yakalanması için şikayetçi oldu. Polis ekipleri, 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- MESAİLERİ BAŞLAYAN TARIM İŞÇİLERİ, AMİK OVASI’NDA BİN 100 TL YEVMİYE ALACAK
- HASTANE OTOPARKINDAKİ OTOMOBİL ALEV ALDI
- KALP KRİZİ VAKASINA GİDEN AMBULANSIN ANAHTARI KAYBOLDU, ÇAĞRILAN İKİNCİ AMBULANSLA GÖTÜRÜLDÜĞÜ HASTANEDE ÖLDÜ
- SOKAK KÖPEKLERİNİN SALDIRDIĞI 7 YAŞINDAKİ ÇOCUK KORKU DOLU ANLAR YAŞADI
- SGK’DAN BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ADANA DR. TURGUT NOYAN UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ’NE TEŞEKKÜR BELGESİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































