




Isparta’da Geniş Çaplı Motosiklet Ve Elektrikli Bisiklet Denetimi
Isparta'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından motosiklet, motorlu bisiklet ve elektrikli bisikletler üzerine geniş çaplı denetim yaptı. Denetimlerde kusurlu görülen ve çeşitli eksiklikleri bulunan 15 araç trafikten men edilirken, sürücülere ise farklı maddelerden idari para cezası uygulandı. Uygulamaya takılanlar arasında ATV ve 3 tekerlekli elektrikli bisikletler de yer aldı.
Isparta kent merkezindeki eski İl Özel İdaresi kavşağında konuşlanan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı resmi ve sivil ekipler, elektrikli bisiklet, motosiklet ve motorlu bisikletleri tek tek durdurarak, sürücü belgesi - tescil/ruhsat - kask ve egzost denetimi gerçekleştirdi. Uygulama kapsamında, elektrikli bisiklet, motorlu bisikletler ve motosikletler kontrol edilirken, yanı sıra ATV gibi farklı araçlar da denetime takıldı.
Yapılan 1 saatlik uygulamada, çok sayıda araç kontrol edilirken, kusurlu görülen ve eksikliği bulunan 15 araç trafikten men edildi
Yapılan denetimlerle kent trafiğindeki kazalar ve can kayıplarının önüne geçmeyi amaçlayan Isparta Polisi, şehirde motosikletlerden kaynaklı gürültü kirliliğine de engel olmayı hedefliyor.
Öte yandan, trafikte yapılan denetim uygulamalarının, farklı gün ve zaman dilimlerinde yapılmaya devam edileceği öğrenildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim