

Isparta’da Sokağa Çıkma Kısıtlamasında ‘Gece Kartalları’ İş Başında
Isparta'da il emniyet müdürlüğüne bağlı "gece kartalları" olarak bilinen mahalle bekçileri sokağa çıkma kısıtlamasında sokak sokak gezerek, denetimler gerçekleştiriyor.
Korona virüs tedbirleri kapsamında hafta içi 21-00-05.00 ile hafta sonu cuma gününden pazartesi sabahına kadar 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Isparta'da sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinde polislerin yanı sıra il emniyet müdürlüğüne bağlı "gece kartalları" olarak bilinen mahalle bekçileri de görev alıyor. Kent merkezinde 50 mahalle bekçisi 15 ekip olarak 22.00-06.00 saatleri arasında görev yapıyor.
Mahalleleri yaya olarak adım adım dolaşan bekçiler, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenler hakkında gerekli tutanakları tutuyor. Denetimler sırasında karşılaştıkları vatandaşlara gerekli izin belgelerini soran bekçiler, mahallelerde şüpheli gördükleri durumlarla da yakından ilgileniyor. Bekçiler, görevleri sırasında karşılaştıkları olayları anında bağlı bulundukları polis merkezine bildiriyorlar.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- HBB’DEN HASSA’YA 10 BİN METRELİK İÇME SUYU ALTYAPISI
- İSKENDERUN’DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI
- HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ GÜNAY, İSKENDERUN SAHİL ORMAN DEPOSU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
- ANTAKYA’DA METRUK BİNADA YANGIN ÇIKTI
- DEFNE’DE 8 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLAYAN 11 KİLOMETRELİK YOLDA ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































