

Isparta’da Uyuşturucu Operasyonlarında 2 Kişi Tutuklandı
Isparta'da jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 14 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1 Aralık günü Yalvaç ilçesinde 2 şahsın evinde esrar maddesi bulundurduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Bu kapsamda şüpheli şahısların ikametlerinde yapılan aramada, 568 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak K.D.(60) ve İ.E.(71) isimli şüpheliler gözaltına alındı. 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gönen'de 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı
Gönen ilçesinde de 3 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi üzerine ekipler, şüphelilerin ikametlerinde arama gerçekleştirdi. Aramada, 2 adet 9 mm çapında tabanca, 54 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 3 adet otomatik av tüfeği, 37 gram kubar esrar maddesi, 12 gram metamfetamin maddesi, 1 adet extacy uyuşturucu hap, 1 gram kenevir tohumu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili 6 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
4 günde 6 şüpheli yakalandı
Öte yandan, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 3-6 Aralık tarihleri arasında uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesi amacıyla düzenlenen operasyonlarda ise 20 gram eroin, 1 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olaylarla ilgili 6 şüpheli yakalanırken, bu şüpheliler hakkında uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçlarından adli işlem başlatıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ALKOLLÜ SÜRÜCÜNÜN KULLANDIĞI MİNİBÜS İŞ YERİNE DALDI: 2 YARALI
- MUHİTTİN BÖCEK, DURUŞMANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜNDE ÖZEL HAYATINA İLİŞKİN BİLGİLERİN GÜNDEME GETİRİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR DAVASINDA ARA KARAR: MUHİTTİN VE GÖKHAN BÖCEK’E TUTUKLULUĞA DEVAM, FAZLI ATEŞ’E TAHLİYE
- ANTALYA’DA 130 BİN ÇİÇEKLE GÖRSEL ŞOV
- 5. ULUSLARARASI ANTALYA FOODFEST GASTRONOMİ FESTİVALİ AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ HASADIYLA BAŞLADI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































