Bugün 15 Ağustos 2025 Cuma
  • Antalya34 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4394.099
    %0.45
  • Dolar
    40.8894
    %0.18
  • Euro
    47.826
    %0.34
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Isparta’da Yoğun Sisten 8 Araç Birbirine Girdi: 16 Yaralı
24 Aralık 2018 Pazartesi 11:28

Isparta’da Yoğun Sisten 8 Araç Birbirine Girdi: 16 Yaralı

Isparta-Afyonkarahisar Karayolu'nda sisli hava ve gizli buzlanma nedeniyle 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 16 kişi yaralandı.

Isparta-Afyonkarahisar Karayolu'nda sisli hava ve gizli buzlanma nedeniyle 8 aracın karıştığı zincirleme kazada 16 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, saat 07.50 sıralarında Isparta - Afyonkarahisar Karayolu'nun 32. Kilometresindeki Yağbasan Köprüsü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, sisli hava ve gizli buzlanma nedeniyle görüş mesafesi azalan yaklaşık 8 araç birbirine girdi. Zincirleme kazada ilk belirlemelere göre, 16 kişi yaralandı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ekipleri, kazada yaralanan 13 kişiyi Isparta'daki çeşitli hastanelere sevk ederken, 3 yaralının da kendi imkanlarıyla tedavi için hastanelere başvurduğu öğrenildi.

Kazanın ardından, sabahın erken saatlerinde Isparta - Afyonkarayolu'ndaki araç kaldırma ve inceleme çalışmaları nedeniyle bir süre trafik aksadı.

Söz konusu karayolunda bir süre uzun araç kuyruğu oluştuğu öğrenilirken, çalışmaların tamamlanmasıyla aksayan trafik normale döndü.

Kazada yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bu haber toplam 1061 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim