Bugün 25 Haziran 2025 Çarşamba
  • Antalya25 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4241.519
    %0.26
  • Dolar
    39.6022
    %0.08
  • Euro
    46.0245
    %0.25
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İstanbul’dan Gelen İşçilerin Karantina Süresi Sona Erdi
29 Nisan 2020 Çarşamba 14:28

İstanbul’dan Gelen İşçilerin Karantina Süresi Sona Erdi

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İstanbul'daki bir inşaat firmasından Gaziantep'e getirilen işçilerin yurttaki karantina süreleri tamamlandı.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında İstanbul'daki bir inşaat firmasından Gaziantep'e getirilen işçilerin yurttaki karantina süreleri tamamlandı.

İstanbul'daki bir inşaat firmasında çalışanlardan birinin korona virüse yakalandığı anlaşılınca firmaya ait şantiyede kalan işçilerin tamamı karantina altına alınmıştı. 27 işçi, İslahiye ve çevre ilçelerden olmaları sebebiyle İslahiye'de Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bir okulun öğrenci pansiyonlarına yerleştirilmişti. Karantinaya alınan işçilerin ihtiyaçlarını 14 gün boyunca okul idaresindeki öğretmenlerin ve kaymakamlığa bağlı olan Vefa Sosyal Destek ekiplerinin karşıladığı bildirildi. Karantina süreleri biten işçiler, arkadaşları ve kendileri ile ilgilenen öğretmenler ile vedalaşarak evlerine gitti.

Karantinada kalan ve kendilerine çok iyi bakıldığını söyleyen işçiler, "Burada 14 günümüz çok iyi geçti ders çalıştık. Top oynadık, bize futbol topu da verdiler, mesafemizi koruyarak futbolda oynadık. Çok güzel geçti. Ders çalıştık, güzel zaman geçirdik, yemeklerimiz çok iyiydi dört çeşit yemek geliyordu. Yani tüm ihtiyaçlarımız vefa grubu olsun Mehmet hoca olsun eksik etmiyordu" diye konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim