




İtalya’da Fırtına Kaynaklı Ölümlerin Sayısı 9’a Çıktı
İtalya'yı vuran şiddetli fırtınada ölenlerin sayısı 9'a yükseldi.
İtalyan Sivil Savunma makamları, ülkeyi vuran fırtınada ölenlerin sayısının 9'a çıktığını bildirdi. Fırtına yüzünden okullar tatil edilirken, bir düzine turistin ülkenin kuzeyinde mahsur kaldığı belirtildi. Ülkenin bazı kesimlerinde saatte 180 kilometre hızla esen fırtına ağaçların devrilmesine ve sele neden oldu.
Dün 5 kişinin hayatını kaybettiğini bildiren yetkililer, öğleden sonra Adriyatik kıyısındaki Cattolica kasabası yakınlarında uçurtma sörfü yapan bir adamın dün öğleden sonra fırtınanın sörf tahtasını kayalara fırlatması sonucu hayatının kaybettiği belirtmişti.
Yetkililer bugün ise Trentino vilayetinde bir kadının toprak kayması yüzünden, Veneto bölgesinde bir adamın ise üzerine ağaç devrilmesi sonucunda ve Tyrol'ün güneyinde ise bir itfaiyecinin yardım operasyonları sırasında hayatını kaybettiğini bildirdi.
İtalyan medyasında çıkar haberlere göre, 170 turist ve otel personeli yoğun kar yağışı nedeniyle İsveç sınırında bulunan Stelva Geçidinde mahsur kaldı.
Venedik sular altında kaldı
İtalya'nın kanallar şehri Venedik'te şiddetli yağışlar yüzünden yükselen sel suları nedeniyle şehrin yüzde 75'inin sular altında kaldığı belirtildi.
Geçmişteki kayıtlara göre suların tarihte 5 kez 150 santimetreye ulaştığı Venedik'te, kuzeyde yükselen suların 156 santimetreye ulaşması nedeniyle turistlerin St. Mark meydanına girmesi yasaklandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Alanya'da klima takarken dengesini kaybeden kişi 6. kattan zemine düştü
- Vatandaş ve Turizmciler Turizm Yolunun Bitmesini Bekliyor
- Antalya'nın simgesi Saat Kulesi'nin saati aylardır doğru zamanı göstermiyor
- Belediye ve MATSO’dan Manavgat’ın geleceğine yönelik iş birliği
- Karacaören Göleti'ne balıklar ve yangınlar için su takviyesi yapıldı
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim