

İYİ PARTİ KONGRESİNDE GERGİN ANLAR, KÜRSÜYÜ BİLE DEVİRDİLER
Mersin'in Tarsus ilçesinde yapılan İYİ Parti kongresinde gergin anlar yaşandı, eski ilçe başkanının konuşmasını engellemek için bir partili ise kürsüyü devirdi.
Alınan bilgiye göre, İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatı, bugün Tarsus Şehir Kulübü'nde 4. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdi. İYİ Parti İlçe Başkanı Gazi Elgün ile Özgür Türker'in aday olduğu kongrede yapılan konuşmaların ardından gerginlik çıktı. Geçmiş dönem İlçe Başkanı Danyal Mercan, söz almak istedi. Uzun süre söz isteyen Mercan'a söz verilmedi. Mikrofonu almak için hamle yapan Mercan'dan mikrofon uzaklaştırıldı. Bunun üzerine Mercan, kürsüye konuşmak için gidip eliyle vurarak tepkisini gösterdi. O sırada gelen başka bir partili ise kürsüyü devirince gerginlik arttı. Kısa süreli arbede de yaşanan kongre ara verilmesinin ardından devam etti.


Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- GÜLER: "TOPLUMSAL ÇÜRÜMENİN SON DURAĞI"
- ULUSLARARASI COĞRAFİ İŞARETLER ZİRVESİ BAŞLADI
- ÇANDIR'DAN BELEDİYE BAŞKANLARINA YÖREX DAVETİ
- ABD’NİN TÜRKİYE CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ VE SURİYE ÖZEL TEMSİLCİSİ BARRACK: "SURİYE, YENİ DİPLOMASİNİN, OLAY ODAKLI DİPLOMASİNİN EN BÜYÜK ÖRNEKLERİNDEN BİRİ OLDU"
- GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































