

Jandarma Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor
Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 310 gram metamfetamin ve bin 357 kullanımlık bonzai/sentetik cannabinoid uyuşturucu ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Manavgat ilçesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, 4 şüphelinin Manavgat'ta uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde istihbarat elde edildi.
Şüphelilere ait araç durdurularak yapılan aramada; 310 gram metamfetamin, bin 357 kullanımlık bonzai/sentetik cannabinoid, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve 15 bin 350 TL ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatılarak şahısların gözaltına alındığı bildirildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- VALİ ŞAHİN, ALANYA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- ANTALYA’DA 38 BİN EURO DOLANDIRILDI, ERTESİ GÜN ŞÜPHELİLER TESPİT EDİLİNCE ŞAKA YAPILIYOR SANDI
- İSKENDERUN KÖRFEZİ’NDE DENİZDE ÇEKİLME YAŞANDI
- ANTALYA FİNİKE AÇIKLARINDA MÜLTECİLERİ TAŞIYAN BOT BATTI, ÖLÜ VE YARALILAR VAR
- ADANA’DA 40 GÜVERCİN YANGINDA TELEF OLDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































