Bugün 18 Temmuz 2025 Cuma
  • Antalya31 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4347.327
    %0.64
  • Dolar
    40.3784
    %0.06
  • Euro
    47.0504
    %-0.01
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jandarmanın eve yaptığı baskında eşinden özür diledi: "Aşkım büyük bir hata yaptım"
19 Mayıs 2020 Salı 13:03

Jandarmanın eve yaptığı baskında eşinden özür diledi: "Aşkım büyük bir hata yaptım"

Antalya'da jandarma tarafından evine yapılan baskında hassas terazi, satışa hazır uyuşturucu ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirilen Sinan Y. tutuklandı.

Antalya'da jandarma tarafından evine yapılan baskında hassas terazi, satışa hazır uyuşturucu ve ruhsatsız av tüfeği ele geçirilen Sinan Y. tutuklandı. Sinan Y.'nin jandarma baskını sırasında ağladığı ve yanında bulunan eşine "Aşkım büyük bir hata yaptım beni affet. Uzun bir süre görüşemeyebiliriz" dediği bildirildi.

Side'de uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Side Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışı yaptığını belirleyen jandarma ekipleri, Sinan Y. isimli şahsın evine baskın yaptı. Yapılan aramada hassas terazi, alüminyum folyoya sarılmış satışa hazır halde 15 gram kristal diye tabir edilen metamfetamin, 10 gram ağırlığında skunk esrar, 5 gram kenevir tohumu ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Jandarmanın hassas terazi ve uyuşturucu maddeleri bulmasının ardından Sinan Y.'nin ağlamaya başladığı evde bulunan eşine "Aşkım beni affet. Ben büyük bir hata yaptım. Bundan sonra uzun bir süre görüşemeyebiliriz" dediği bildirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Manavgat Adliyesi'ne sevk edilen Sinan Y., "uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim