




Japon Gazeteciler Meslektaşları Yasuda’yı Böyle Takip Etti
Suriye'de 3 yıl önce rehin alındıktan sonra serbest bırakılan ve Türkiye'ye getirilen gazeteci Jumpei Yasuda'nın Hatay İl Göç İdaresinden çıkışını görüntülemek Japon meslektaşları adeta birbirleriyle yarıştı.
Suriye'den Türkiye'ye getirilen ve işlemler sürecinde Hatay İl Göç İdaresinde bekletilen Japon Gazeteci Jumpei Yasuda'yı bekleyen meslektaşları, gazeteci arkadaşlarına dair görüntü alabilmek yoğun çaba harcadı. Saatlerce yerlere çökerek demir kapının altından meslektaşlarının çıkışını bekleyen Japon Gazeteciler, Yasuda'nın çıkışıyla birlikte görüntü almak için birbirleriyle yarıştı.
Diğer yandan, Japon Gazeteci Jumpei Yasuda, İl Göç İdaresindeki işlemlerinin ardından İstanbul'a gitmek üzere Hatay Havaalanına getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında havaalanına getirilen Japon gazeteci beraberindeki 7 kişiyle birlikte saat 19.30 uçağıyla İstanbul'a gitti.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türkiye Sinema ve Audiovisüel Kültür Vakfı (TÜRSAK) tarafından 2004 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Çocuk Filmleri Festivali”, başladı.
- Kepez Belediyesi Spor Kulübü, tam gün yaz okulu düzenliyor.
- Turunç Masa'da memnuniyet oranı yüzde 93.55
- ABD İran'la resmen savaşa girdi
- Başkan Muhittin Böcek, “Halkın, hakkın, hukukun ve adaletin yanında olmaya devam edeceğiz”
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim