

Jasat’tan Yasa Dışı Kenevir Ekenlere Operasyon
Konya'nın Ereğli ilçesinde jandarmanın yasa dışı kenevir ekenlere yönelik yaptığı operasyonda 400 gram kubar esrar ile 34 kök kenevir ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Ereğli JASAT Tim Komutanlığı ve Konya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri Alhan Mahallesinde ikamet eden A.K. (53) isimli şahsın evinin bahçesinde bulunan arazi içerisinde uyuşturucu madde bulundurduğu ve yasadışı ekim yaptığı yönünde ihbar aldı. Bunun üzerine çalışma başlatan ekipler, şahsın evine operasyon düzenledi. Evde ve bahçede yapılan aramada yaklaşık 400 gram kubar esrar ve 34 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli Ö.B. (56) ve Y.K. (29) gözaltına alındı. Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































