Bugün 16 Ağustos 2025 Cumartesi
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4383.338
    %-0.00
  • Dolar
    40.7865
    %0.00
  • Euro
    47.7544
    %0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın Polislerden, Anneler Günü Kutlaması
09 Mayıs 2020 Cumartesi 13:28

Kadın Polislerden, Anneler Günü Kutlaması

Mersin'in Tarsus ilçesinde kadın polisler, anneler günü etkinlikleri kapsamında kadınlara çiçek vererek Anneler Günü'nü kutladı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde kadın polisler, anneler günü etkinlikleri kapsamında kadınlara çiçek vererek Anneler Günü'nü kutladı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı kadın polisler, şehir merkezi başta olmak üzere, köy pazarı ve evlerde bulunan 500 kadına gül vererek, Anneler Günü'nü kutladı.

Karşılarında ellerinde gül ile polisleri gören kadınlar, kısa süreli şaşkınlıktan sonra polislerin yaptıkları jestten dolayı mutlu oldular.

Korona virüs salgınından dolayı herkes evdeyken halkın huzuru için gece gündüz çalışan kadın polislere teşekkür eden Fatma Karaer adlı kadın, polislerin kendilerinin bir gül olduğunu söyledi.

Kadın polis memurları, Anneler Günü dolayısıyla hem polis hem anne olmanın güzel ve zor yanlarını birlikte tattıklarını kaydettiler.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim