Bugün 11 Mart 2026 Çarşamba
  • Antalya5 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    7380.73
    %0.23
  • Dolar
    44.0775
    %0.03
  • Euro
    51.2709
    %0.21
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karı-kocası kavgası köprüde bitti
06 Kasım 2022 Pazar 12:38

Karı-kocası kavgası köprüde bitti

Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi eşiyle yaşadığı problem sebebiyle köprüden atlamak istedi.

Antalya'nın Serik ilçesinde bir kişi eşiyle yaşadığı problem sebebiyle köprüden atlamak istedi. Eşinin ve polis ekiplerinin ikna sonucu şahıs çıktığı köprüden indirildi.

Olay, sabah saatlerinde Serik Orta mahalle D-400 karayolu üst geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; H.Ç'yi köprüde demir bariyerlerde gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İtfaiye ve polis ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşın can kurtarma yatağı açarak önlem aldı.

Sağlık ekiplerinin de hazır beklediği olayda Halil Ç. eşi R.Ç'nin de yardımıyla polis ekipleri tarafından ikna edilerek köprüden indirildi. Daha sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şahsın eşi ile tartıştıktan sonra köprüye çıktığı öğrenildi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 757 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim