

Karısını Çekiç Ve Bıçakla Öldürdü
Adana'da bir kişi karısını çekiç ve bıçakla öldürdü. Olaydan sonra komşularına haber veren koca, gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi, Serinevler Mahallesi 3914 sokaktaki evde meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk babası Harun Ç. (45) sabah saat 08.30 sıralarında komşularının yanına gelerek 20 yıldır evli olduğu Sevda Ç.'yi (38) öldürdüğünü söyledi. Komşular hemen polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis Harun Ç.'yi gözaltına alıp evi kontrol etti. Bu arada olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi.
Yapılan incelemede, Harun Ç.'nin eşini çekiçle kafasına ve yüzüne vurup, bıçakla da vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdüğü belirlendi. Bunun üzerine zanlı, polis merkezine götürülerek sorguya alındı.
Ç. ailesinin gece akrabalarına gittiği, 5 yaşındaki çocukları H.Ç.'nin bu akrabasının yanında kaldığı, 18 yaşındaki A.Ç. isimli çocuklarının da İstanbul'da olduğu öğrenildi.
Polis, zanlıyı sorgulayarak olayın nedeninin çözmeye çalışıyor. Öldürülen kadının cesedi ise incelemenin ardından otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.
Aileden ise geriye birlikte çektirdikleri fotoğraflar kaldı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- YAZIN BÖBREK TAŞINA KARŞI 4 ETKİLİ ÖNLEM!
- 'DOĞAYI KORUYARAK KALİTELİ TURİZM YAPMAK MÜMKÜN'
- DÜĞÜN KONVOYUNDA YAŞANAN TARTIŞMA MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ: 4 YARALI
- "BÜTÜN GAZETECİLER GELSİN" DİYEREK İNTİHARA KALKIŞAN ŞAHSI "KARPUZ KESELİM GEL" DİYEREK ÇATIDAN İNDİRDİLER
- ERHAN AKSAY TURNUVASINDA KUPA SAHİBİNİ BULDU
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































