Bugün 07 Mayıs 2025 Çarşamba
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4215.375
    %-0.91
  • Dolar
    38.6341
    %-0.01
  • Euro
    43.8504
    %-0.43
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kayınbiraderi Vuran Enişte Tutuklandı
26 Mart 2021 Cuma 09:48

Kayınbiraderi Vuran Enişte Tutuklandı

Adana'da kedisine küfür ettiğini öne sürdüğü kayınbiraderini silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen enişte tutuklandı.

Adana'da kedisine küfür ettiğini öne sürdüğü kayınbiraderini silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen enişte tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 21 Mart Pazar günü saat 21.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesinde meydana geldi. Mehmet Şahiner (34), aynı sokakta oturan eniştesi Nusret Kaplan'ın (29) evine gitti. Burada alkol alıp, bir süre sohbet eden ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Evden ayrılan Kaplan, bir süre sonra Şahiner'i evin önüne çağırdı. Burada belinden çıkardığı tabancayı kayınbiraderi Şahiner'e doğrultan Kaplan, tetiğe bastı. Göğsü ve karnına isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Şahiner, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlike kaydıyla ameliyata alınan Şahiner, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kayınbiraderini öldürüp, olay yerinden kaçan şüpheli Nusret Kaplan'ı yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, Kaplan'ın kaçabileceği olası adresleri tek tek kontrol etti. Cinayet dedektifleri, adım adım iz sürdüğü Kaplan'ı, 24 Mart Çarşamba günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde parkta yakaladı.

Emniyete götürülen Nusret Kaplan'ın, H.K. ile evlendiği sırada ailesinden hiçbir destek görmediği ve eşinin ailesine iç güveysi olarak gittiği öne sürüldü. Nusret Kaplan'ın, ifadesinde, olay günü kayınbiraderi Mehmet Şahiner'i kendisine küfrettiği gerekçesiyle vurduğunu iddia edip, parklarda saklandığını söylediği öğrenildi. Öte yandan H.K.'nin de ağabeyiyle eşinin arasında husumet olmadığını söylediği, eşinin ailesinin kendileriyle hiç ilgilenmediğini ve artık kendi ailesinin de yardım etmeyeceğini, 3 çocukla ortada kaldığını belirttiği bildirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nusret Kaplan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 454 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim