Karakter boyutu :






10 Mart 2023 Cuma 11:43
Kayıp Olan İki Çocuk Annesi Kadın İçin Arama Çalışması Başladı
Antalya'nın Serik ilçesinde sabah saatlerinde evinden çıkan ve kendisinden haber alınamayan kadın için ırmak içerisinde arama çalışması başlatıldı.
Antalya'nın Serik ilçesinde sabah saatlerinde evinden çıkan ve kendisinden haber alınamayan kadın için ırmak içerisinde arama çalışması başlatıldı.
Olay, Serik'in Kürüş Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arazi sulamak için ırmak kenarına gelen bir vatandaş, kadın kıyafetleri ile bırakılan not yazılı kağıdı görünce, durumu polis ekiplerine haber verdi. Sabah saatlerinde evden çıkan ve kendisinden haber alamayan ailesi tarafından kayıp ilanı verilen iki çocuk annesi Ayşe Küçükkavradım (41) için ekipler arama çalışması başlattı. Su altı arama ekipleri gece 01.00'e kadar süren çalışmalarına sabah saatlerinde tekrar başladı. Çalışmaların devam ettiği bildirildi.
Bu haber toplam 587 defa okunmuştur
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Hava Kirliliği Yüksek Tansiyon Riskini Yüzde 15 Artırıyor
- Tavuğun cesareti dönerciyi şaşkına çevirdi: Yumurtlamak için tavuk dönerciyi seçti
- ASAT zarar gören kollektör hatlarını tamir etti
- Ölümcül Hastalıkların Nedeni Obeziteye 5 Tedavi Yöntemiyle Savaş Açın
- ASAT’tan su seviyesindeki değişime karşı müdahale
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim