

Kayseri’de İnşaatın Çatısının Çökmesi
Kayseri'de inşaatın çatısının çökmesi sonucu 1 işçinin inşaatın altında kaldığı olayın görgü tanığı işçi Burhanettin Ayyıldırım, "Osman ağabey boynuna kadar çakıla gömülmüştü" dedi.
Kayseri'de yapımı devam eden kongre merkezinin çatısının çökmesi sonucu 57 yaşındaki Osman Aydın, mahsur kaldı. Bu sırada inşaatta çalışan işçi Burhanettin Ayyıldırım, o anda yaşadıklarını İHA muhabirine anlattı.
Ayyıldırım, "Bu olay olduğunda en aşağıda çalışıyorduk. "Binanın çatısı çöktü" dediler. Olayı duyunca dışarı çıktık. Yukarda birinin kaldığının öğrenince tekrardan yukarı çıktık. Yukarı çıktığımızda Osman ağabeyin boynuna kadar çakılın içerisinde kaldığını gördük. Çakılları açmaya çalıştık. Ardından da hemen AFAD ve itfaiye ekipleri geldi. Osman ağabeyimizin verilmiş sadakası varmış. Allah'a çok şükür can kaybı olmadan hafif yaralı olarak atlatıldı" ifadelerini kullandı.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- KATAR'DA 3 TÜRK PERSONEL ŞEHİT OLDU
- ANTALYA’DA BADEM AĞAÇLARI ÇİÇEK AÇTI, DOĞADA RENK CÜMBÜŞÜ YAŞANIYOR
- KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI, FACİADAN DÖNÜLEN O ANLAR ARAÇ KAMERASINA YANSIDI
- KIRMIZI IŞIKTA BEKLEYEN ARAÇLARA ÇARPIP OLAY YERİNDEN AYRILDI: 4 YARALI
- ANTALYA’DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 2 YARALI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































