




Kedilere Mama Verirken Kaybolan Dilan’ın Annesi: “Kaçırılma Gibi Bir Durum Yok”
ANKARA (İHA) – Ankara'da kedilere mama verirken kaybolan Dilan'ın annesi Türkan Erbil, "Şu an için kaçırılma gibi bir durum yok. Eğer öyle bir durum olursa zaten ifademiz verildi" dedi.
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yaşayan zihinsel engelli Şirin Dilan Erdoğdu (26), annesi Türkan Erbil ile evlerinin bahçesini yıkadıktan sonra, kedilerin su kabını değiştirmek için evden çıkmış ve bir daha haber alınamamıştı. Daha sonrasında polis ekipleri telefon sinyalinden Dilan'a ulaşmış ve ailesine teslim etmişti. Dilan'ın annesi Türkan Erbil yaşanılanları anlattı.
Türkiye'nin her yerinden kendisine ulaşıldığını aktaran anne Erbil, "Arkadaşlarım o olayları yürüttüler. Mahallede çocuğumu aradım, polisle irtibattaydım. Önemli olan benim çocuğum sağ salim bulundu. Bu iyi insanların, iyi yüreklerin sayesinde" ifadelerini kullandı.
Öğlen saatlerinde kızının kedilerin mama kaplarını doldurduğu esnada kaybolduğunu belirten Erbil, "Sabah saatlerinde bulundu. Eryaman'a almış başını gitmiş. Oradaki parkta şoka girmiş bir vaziyette bulduk. Polisimiz orada telefon sinyali yakaladı" diye konuştu.
Kaçırıldığına dair iddialara ilişkin sorulan soruya anne Türkan Erbil ise, "Oradan bir mesaj geldi. Çocuk o anda şokta olduğu için ne yazdığını bilmediği için öyle oldu. Şu an için kaçırılma gibi bir durum yok. Eğer öyle bir durum olursa zaten ifademiz verildi. Bilgi vereceğiz. Şükürler olsun şimdilik öyle bir sıkıntımız yok" cevabını verdi.
Dilan'ı ilk bulduğu anda çok duygulandığını ifade eden anne Türkan Erbil, "Kabusun bittiğine inanamadım. Allah bu duyguyu hiçbir anneye, hiç kimseye yaşatmasın. Ne olur çocuklarımıza sahip çıkalım" açıklamasında bulundu.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Antalya'da 5,8'lik deprem senaryosuyla gerçeği aratmayan tatbikat
- Antalya'da 1 haftada 68 bin araç denetlendi
- Rektör Prof.Dr. Sağer: "AR-GE'de güçlü adımlar atıyoruz"
- Akdeniz Üniversitesi 75. Yıl Kreş ve Çocuk Kulübü’nde Yeni Eğitim Dönemi Başladı
- Antalya Büyükşehir Belediyesi denizlerin korunması için çalışıyor.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim