




Kendilerini uyaran plaj işletmecilerine bıçak ve sopayla saldırdılar: 2 yaralı
Antalya'nın Alanya ilçesi İncekum Plajı'nda tatilcileri rahatsız ettikleri gerekçesiyle uyarılan 10 kişilik grup, büfe işletmecisi ve çalışanlara bıçak ve sopalarla saldırdı. Olayda 2 büfe çalışanı yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İncekum Plajı'nda bir grup tarafından rahatsız edildiğini söyleyen müşteriler, durumu plaj işletmecisi ve çalışanlarına iletti. İşletmeci ve çalışanlar alkollü oldukları öne sürülen 10 kişilik grubu uyardı. Bunun üzerine grup kendilerine müdahale eden işletmeci ve çalışanlara sopa ve bıçaklarla saldırdı. Çıkan arbedede sahil çalışanlarından plaj işletmecisi Umut K. bıçakla yaralandı, bir çalışan da darp edildi. Olaya karışan saldırganlar ihbar üzerine olay yerine gelen jandarma tarafından gözaltına alındı. Yaralanan Umut K. ise olay yerinde yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
İşletmeci Ahmet Erdoğan, "Sahile kimliği belirsiz günlük 15 kişi geliyor. Bir grup tarafından tacize uğradığını söyleyen müşterilerimizin şikayeti üzerine şahısları uyarmak istedik ancak bir anda biz ve çalışanlarımıza bıçak ve sopalarla saldırdılar. Saldırıda 2 arkadaşımız yaralandı. Buraya acil güvenlik önlemi alınmasını bekliyoruz. Daha önce de defalarca söyledik ancak dikkate alınmadı" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim