

Kendisini cumhuriyet savcısı ve polis olarak tanıtan telefon dolandırıcısına suçüstü
Antalya'da kendisini cumhuriyet savcısı ve emniyet görevlisi olarak tanıtıp seçtiği şahısları arayarak dolandırıcılık ve FETÖ üyeliği suçlarıyla hesaplarından para temin ettiği belirlenen şüpheli tutuklandı.
Müşteki N.G., kendisini cumhuriyet savcısı, emniyet görevlisi olarak tanıtan şahıslarca aranılarak, adının dolandırıcılık ve FETÖ terör örgütü üyeliğinde geçtiğinin söylenip baskı altına alındığı, 1 milyon lirasının dolandırılmaya çalışıldığı ihbarıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine başvurdu. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, polisler tarafından yapılan çalışmalarda olayın şüphelisi İ.E., aynı gün suçüstü yakalandı. Yapılan incelemede İ.E.'nin değişik suçlardan 7 ayrı suç kaydının olduğu tespit edildi. Şüpheli İ.E., Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince "Nitelikli Dolandırıcılık" suçundan tutuklandı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































