Bugün 21 Temmuz 2025 Pazartesi
  • Antalya36 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4369.956
    %0.47
  • Dolar
    40.3981
    %-0.08
  • Euro
    47.0646
    %-0.19
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kiracısına kızdı, 2 metrelik sopa ile saldırdı
09 Mayıs 2021 Pazar 16:08

Kiracısına kızdı, 2 metrelik sopa ile saldırdı

Antalya'nın Kepez ilçesinde kiracı ile evden çıkması konusunda tartışan ev sahibi, eline aldığı 2 metre uzunluğundaki sopa ile çevreye saldırdı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde kiracı ile evden çıkması konusunda tartışan ev sahibi, eline aldığı 2 metre uzunluğundaki sopa ile çevreye saldırdı. Şahıs kendi evinin camlarını da kırdı.

Olay, Kepez ilçesi Kültür Mahallesi'nde öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, daha önce kiracısı ile evden çıkması konusunda tartışan bir kişi, tekrar evinin yanına gelerek kiracısı ile yine tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile sinirlenen adam eline aldığı 2 metre uzunluğundaki sopa ile sağa sola saldırmaya başladı. Şahıs bir evin pencerelerine de vurarak camlarını kırdı. Sakinleştirmeye çalışan vatandaşların da üzerine sopa ile yürüdüğü görüldü. Bir süre daha evin bahçesinde vatandaşlara zorluk çıkaran şahıs olay yerinden uzaklaştı.

Öte yandan, şahsın uzun zamandır aynı davranışları sergilediği ve mahallenin şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanalar ise mahallede bulunan diğer vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 657 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim