




Kız Kardeşini Amcasının Oğluyla Evlenmeyi Reddedince Öldürmüş
Adana'nın Kozan ilçesinde kız kardeşini boğazını keserek öldüren Suriyeli zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlının, kızkardeşini amcasının oğlu ile evlenmek istemediği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.
Dün sabah saatlerinde Çanaklı Mahallesi Eryiğit Sokak No: 15/1 adresinde meydana gelen olayda, Suriyeli Basıl Dahır (20) kız kardeşi Bağdat El Dahır'ı (16) evde kimsenin olmadığı bir vakit boğazını keserek öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.
Basıl Dahır'ın emniyetteki ilk ifadesinde kız kardeşini daha önceden amcasının oğlu ile nişanladıklarını ancak kardeşinin nişanı istemediğini bu yüzden kız kardeşini öldürdüğü öğrenildi. Katil zanlısı ağabey, 20 gün önceden cinayeti planlayarak işlediğini, annesi Fatıma Dahır'ı o gün 300 TL para vererek, "Sen git Adana'dan alışveriş yap" dediği ve annesini evden gönderdiği, baba Süleyman Dahır'ın ise o saatte işte olduğunu söylediği belirtildi.
Cinayet zanlısı Basıl Dahır emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kozan Adliye Sarayı'na çıkarıldı. Katil zanlısı ağabeyin ifadesinin alınmaya başlandığı öğrenildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Son dakikada golü atıp takımı şampiyon yaptı, antrenör babasına koştu
- Jinekoloji Kongresinde ‘Müstehcen Mesaj’ Tepkisi: "Hasta İle İlgili Sırlar Asla Paylaşılmaz"
- CW Enerji Intersolar Europe Fuarı’nda sektörün geleceğine yön vermeye hazırlanıyor
- Eğirdirli öğrencilerden köy çocuklarına renkli etkinlikler
- ATB kesme çiçek URGE heyeti Japonya ve Kore’de temaslarda bulundu
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim