




Kızı Ve İki Torununu Öldürdüğü İddia Edilen Kadın: “Kızım Torunlarımı Fare Zehri İle Öldüremeyince Tabancayla Öldürdü”
Ankara'nın Mamak ilçesinde evinde kızını ve iki torununu silahla vurduğu, ardından intihar teşebbüsünde bulunduğu iddia edilen kadın, ilk ifadesinde kızının çocuklarını fare zehriyle öldürmeye çalıştığını, zehir etki etmeyince de evdeki ruhsatsız tabancayla önce çocuklarını, ardından da kendisini vurduğunu, yaşanan olaya dayanamayıp kendisinin de aynı silahla intihara kalkıştığını öne sürdü.
Mamak'taki evinde kızı Meryem Atsak (23) ile kocasıyla arasında yaşanan ailevi meselelerden dolayı kavga edip kızını ve iki torununu evdeki ruhsatsız tabancayla vurduğu, ardından aynı silahla intihara kalkıştığı iddia edilen Ö.A., yoğun bakımdaki tedavisinin ardından verdiği ilk beyanda 9 aylık Merve ve 3 yaşındaki torunu Ömer İsmail'i kızının fare zehriyle öldürmeye çalıştığını, bu yöntem işe yaramayınca da evdeki ruhsatsız tabancayla önce çocukları, sonra da kendisini vurarak öldürdüğünü iddia etti. Ö.A., olayın ardından durumu kaldıramadığını, kendisinin de aynı silahla intihar ederek ölmeye çalıştığını öne sürdü.
Hayati tehlikeyi atlatan Ö.A.'nın hastanede polis gözetimi altında olduğu, tedavisinin sürdüğü, taburcu edildikten sonra ifade işlemleri için emniyete götürüleceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Türk-İş'ten Antalya'da 1 Mayıs'a davet var
- Elektronik gemi denetim sistemiyle Antalya körfezinde 124 gemiden kaçak deşarj tespit edildi
- Başkan Uysal: "Sporu bahis sektöründen kurtarıp mahallelere yaymalıyız"
- Yaban domuzları mezarlara zarar verdi, mahalleli tel örgü istedi
- Cilt Kanserine Karşı Erken Önlem Hayat Kurtarıyor
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim