

Kocaeli’de 77 Bin 500 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
Kocaeli'de KOM ekiplerince durdurulan şüpheli bir tırda yapılan aramalarda 77 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirilirken olayla ilgili Gürcistan uyruklu 1 kişi tutuklandı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, sigara kaçakçılığı ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 3 Kasım günü Kocaeli'de şüpheli bir tırı takibe aldı. Tem Otoyolu İzmit geçişi İstanbul istikametinde durdurulan tırda ekipler tarafından yapılan aramalarda 77 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olay ile ilgisi olduğu tespit edilen Gürcistan uyruklu L.E. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyette işlemleri tamamlanan L.E. isimli şahıs, "Kaçak Sigara Ticareti Yapmak" suçundan işlem yapıldıktan sonra sevk edildiği Kocaeli Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- CHP’Lİ ERDEM’DEN “ELEKTRİKTE GİZLİ ZAM” TEPKİSİ: “FATURA YİNE HALKA KESİLİYOR”
- STRATEJİK GÜRÜLTÜ HARİTASI TAMAMLANDI
- BAŞKAN SARIGEÇİLİ’DEN VELİLERE SOSYAL MEDYA UYARISI
- BURDUR’DA ŞAP KARANTİNASINDAKİ KÜPESİZ HAYVAN TAŞIYAN BESİCİYE 400 BİN LİRA CEZA
- ADANA FEKE’DE KAR 1 METREYİ AŞTI, ÇOCUKLAR KIZAKLA TATİLİN TADINI ÇIKARDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































