Yaşlı ve engelli babası için konteyner almak istediğini, yapmış olduğu araştırmaların ardından internet üzerinden bir firmayla irtibata geçtiğini belirten Abdurrahman Bayram, “İnternette 5 bin 500 lira fiyat vardı. İlandaki telefonu aradım. Karşıma O.Ş.D. isimli şahıs çıktı. 5 bin TL’ye anlaştık. Firmanın Kocaeli’nde olduğunu belirterek, 2 bin 800 TL'de nakliye için istedi. Nakliye parasını mazot fiyatlarından dolayı hemen yatırmamı, konteynerin de 1 gün sonra adresimde olacağını söyledi. Bankadan verilen iban numarasına 2 bin 800 TL’yi yatırdım. Yaklaşık 1 saat sonra beni yeniden aradı ve nakliye için sevk irsaliyesi ve fatura kesmek zorunda olduğunu 900 TL KDV’yi de hesaba yatırmamı istedi. Ben de yatırdım. Biraz sonra bin 300 TL daha göndermemi böylelikle konteynerin parasının tamamlanmış olacağını nakliye parasını da konteyneri teslim aldığımda nakliyeciye verebileceğimi söyledi. Bu durumdan şüphelendim ve siz dolandırıcısınız diye bağırınca telefonu kapattı ve beni engelledi. Başka numaradan aradığımda ben olduğumu anlayınca telefonu kapatıyor. Hemen adliyeye gelip Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum” dedi.
Kendisinin dolandırıldığını belirten Bayram, başkalarının dolandırılmaması için para gönderdiği kişinin bulunarak gerekli cezayı almasını istediğini söyledi.
Video Galeri
Konteyner satın almak isterken dolandırıldı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşlı babası için konteyner almak isteyen Abdurrahman Bayram isimli vatandaş, internet üzerinden anlaştığı bir kişi tarafından 3 bin 700 TL dolandırıldığı iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.
11 Nisan 2022 Pazartesi 10:43
İzlenme: 658
DİĞER VİDEOLAR
SPOR
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
SON DAKİKAGünün Tüm Haberleri »
- 11:28 HALK ET, RAMAZAN AYINDA DA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
- 11:23 EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETİYLE UZAKLAR YAKIN OLUYOR
- 11:13 MERSİN’DE BAHARI YAŞATAN NERGİS ÇİÇEKLERİ GELİR KAYNAĞI OLDU
- 11:13 OSMANİYELİ ÖĞRENCİLER İSTANBUL’DA KURULAN İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
- 11:13 KEPEZ BELEDİYESİ’NDEN BARAJ MAHALLESİ’NE YENİ YOL VE OTOPARK
- 11:13 OSMANİYE’DE ÇİFTLİKTE YANGIN: 8 KOYUN VE 120 KÜMES HAYVANI TELEF OLDU
- 11:08 MURATPAŞA KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 11:03 HEM SPOR HEM KARDEŞLİK: DÖRDÜZLER BASKETBOLDA BULUŞTU
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim









