

Kontrolden Çıkan Hafif Ticari Araç Bariyerlere Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı
Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç bariyerlere çarparak savruldu. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Malatya-Kayseri karayolu Aşağıulupınar Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre, Malatya istikametine seyir halinde olan Mehmet H.A. (35) idaresindeki 34 CRD 946 plakalı Citroen marka hafif ticari araç, sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra savruldu. Kazada araç sürücüsü ile birlikte A.A. (69), Z.A. (1), S.A. (25) ve M.E.A. (4) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, ilçe devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Abdülkerim Akyüz (69) ile Züleyha Akyüz (1) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- BAKLAVA KUTUSUNDA MAKAMINDA 110 BİN EURO İLE YAKALANAN TÜTER: "VİDEO VE FOTO KARESİNDEN DOLAYI TUTUKLUYUM. RÜŞVET OLSA BİLE YATTIĞIM SÜREYLE CEZAMI ÇEKTİM"
- ANTALYA BÜYÜKŞEHİR SORUŞTURMASINDA ANSET İHALELERİNE YENİ OPERASYON: 25 GÖZALTI
- TMMOB: "FACİANIN 12. YILINDA 301 MADENCİMİZİ UNUTMADIK"
- ANTALYA'DA KURBANLIK SATIŞINDA HAREKETLİLİK
- İKAMETGAH SORUNU NEDENİYLE 3 YILDIR OKULA GİDEMİYOR
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































