Bugün 13 Ağustos 2025 Çarşamba
  • Antalya30 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    4397.928
    %0.32
  • Dolar
    40.7511
    %0.10
  • Euro
    47.7008
    %0.28
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kontrolden çıkan otomobil kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı
24 Haziran 2021 Perşembe 10:38

Kontrolden çıkan otomobil kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı

Antalya'da içinde iki kişinin bulunduğu otomobil aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkıp ve kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı.

Antalya'da içinde iki kişinin bulunduğu otomobil aşırı hız sebebiyle kontrolden çıkıp ve kaldırımdaki aydınlatma direğine çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.

Olay dün gece Kumluca ilçesi Temel Eğitim Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Kenan Işık'ın (22) kullandığı 07 HN 631 plakalı otomobil saat 24. 00 te Temel Kavşağını yaklaşık 100 metre geçtikten sonra kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobilde bulunan Kenan Işık ve beraberindeki arkadaşı Süleyman Kumru (21) hafif yaralandı. Çarpmanın etkisi ile alev alan otomobil, diğer yolcuların araçlarında bulunan yangın tüpü ile müdahalesi soncu yanmaktan kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yaralılar Kumluca Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim